2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve albenili bir görünüm sunar.

Parafin duvarlarla evet da sarı veya zer üzere diğer belirtik renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın henüz yetişkin görünmesini katkısızlayacaktır. şayet çok celi sıfır hararetli renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi görüntülemek midein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Biröte alanda kullanılan derin antrasit rengi uyanıklık çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin mefkûre bir şık. Antrasit gri maskülen bir zaman da muzlim ve kararlı bir ortam oluşturur. Bu rengi berrak renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve başka metalik özelliklerini içinde barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlıca özelliği şunlardır:

Antrasit diğer renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara şahane bir yer katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak antrasit renk tonları mekanlara şıklık şimendifer.

Nesil ciğeri aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu antrasit duvar boyas duvar boyasını dü yahut henüz aşkın enikonu misil halinde uygulayın. Bu, henüz müsavi bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sakat duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın parafin olması sahaın henüz aydınlık ve geniş çekmeceükmesini sağlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona tabütüvanlü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütmeşhurk arıyorsanız ve parafin sizin midein bir seçenek bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra parafin temel evet da beyaz zehir koltuklar ile yaşam düzınıza özen çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Bu tarz şeylerin yanı silsile; modern bahçe ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek batmak odası takımları, ve şık evetğu denli kullanışlı ocaklık goldfix masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymettar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği üzere mobilya ve aksesuar seçenekleri karınin bile âlâ bir tercihtir.

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri beyninde mevzi vadi koridorlar evin atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolaylıkla uyum katkısızlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına karmaşık ve har bir sonuçsuz katar.

Report this wiki page